Γνώση και εμπειρία στο χώρο του γυαλιού

Διπλά Τζάμια Low-E

Γιατί να επιλέξω Διπλά Τζάμια Ενεργειακής Τεχνολογίας (Low-E) - Garoufalis Glass™

Τα διπλά τζάμια κατασκευάζονται από την συνένωση δύο απλών τζαμιών σε παράλληλη διάταξη με την παρεμβολή ενός αποστάτη που δημιουργεί ανάμεσά τους ένα διάκενο.

Ο αποστάτης αυτός είναι συνήθως από αλουμίνιο ενώ για καλύτερη μόνωση μπορεί να χρησιμοποιηθεί ειδικό πλαστικό.

Έχει σωληνωτή διατομή και το εσωτερικό του γεμίζει με πυριτικά άλατα για την απορρόφηση της υγρασίας του αέρα που υπάρχει στο διάκενο. Όλη η κατασκευή κολλιέται εξωτερικά με κόλλα δύο συστατικών που το κύριο συστατικό της είναι η θειόκολλα.

Έχει πολύ καλή συμπεριφορά σε όλες τις καιρικές συνθήκες και σε όλους τους τύπους τζαμιών.

Με ένα μονό φύλλο γυαλιού έχουμε θερμικές απώλειες λόγω μεταφοράς θερμότητας από με αγωγιμότητα και ακτινοβολία. Η παρουσία ξηρού στατικού αέρα μεταξύ των 2 φύλλων τζαμιού μονώνει το σύστημα, περιορίζει τις θερμικές απώλειες και αυξάνει την ηχομόνωση.

Μπορούμε να αυξήσουμε περισσότερο την θερμομόνωση με την πλήρωση του διάκενου με ευγενές αέριο όπως το αργό... ..το οποίο δημιουργεί ακόμα πιο στατικές συνθήκες μεταξύ των 2 φύλλων τζαμιού.

Για κορυφαίες μονωτικές αποδόσεις (Ug <=1.1) όλο το χρόνο, χρησιμοποιείται Ενεργειακό Γυαλί (Low-E).

Επιπλέον, εκτός από τα θερμικά κέρδη , τα διπλά τζάμια προσφέρουν εξαιρετική ηχομόνωση και ηλιοπροστασία ειδικά αν συνδυαστεί από τη μία ενεργειακό γυαλί με τον κατάλληλο τύπο γυαλιού από την άλλη πλευρά.


Πιστοποιήσεις και Διεθνή Πρότυπα

Όλοι οι διπλοί υαλοπίνακες που κατασκευάζονται από την ΓΡΑΜΜΗ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ της Βιοτεχνίας "ΓΑΡΟΥΦΑΛΗΣ ΥΑΛΟΠΙΝΑΚΕΣ" είναι πιστοποιημένοι από το Ολλανδικό Ινστιτούτο Πιστοποίησης ΤΝΟ, υπό την αιγίδα της Tuv Rheinland, σύμφωνα με την Ευρωπαϊκή Οδηγία ΕΝ 1279-2 από το 2010 και διαθέτουν πιστοποίηση CE, την οποία σας την παρέχουμε εγγράφως.

Δείτε την ειδική αυτοκόλλητη σήμανση πάνω στο προϊόν :

GAROUFALIS GLASS CE

 Κατά την κατασκευή των διπλών ενεργειακών υαλοπινάκων ακολουθούμε αυστηρά τα παρακάτω:Ειδικότερα στην διπλή ενεργειακή υάλωση, εμείς, στην "ΓΑΡΟΥΦΑΛΗΣ ΥΑΛΟΠΙΝΑΚΕΣ" ακολουθούμε αυστηρά τα Διεθνή πρότυπα κατασκευής ώστε να επιτυγχάνεται η μέγιστη απόδοση και εξοικονόμηση ενέργειας στις κατασκευές που αναλαμβάνουμε. Αξίζει να τονιστεί ότι:

-Οι υαλοπίνακες καθαρίζονται ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ από το αυτόματο πλυντήριο της ΓΡΑΜΜΗΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΔΙΠΛΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ της εταιρίας μας
-Χρησιμοποιείται ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ & ΜΟΝΟ "ΨΥΧΡΗ" ΘΕΙΟΚΟΛΛΑ για το δεύτερο και τελικό στάδιο της σφράγισης
-Εφαρμόζεται ΠΑΝΤΑ το στάδιο της πρώτης σφράγισης, butyl
-Χρησιμοποιούνται κορυφαία υλικά διπλής υάλωσης (πυριτικά άλατα & πηχάκια αλουμινίου πιστοποιημένα κατά CE)
-Η εισαγωγή, ειδικού ευγενούς αερίου (argon), στο διάκενο του διπλού υαλοπίνακα, γίνεται ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ μέσω αυτόματου μηχανήματος
-Η πλευρά του υαλοπίνακα με την ενεργειακή επίστρωση τοποθετείται ΠΑΝΤΑ στο εσωτερικό και προς την εξωτερική μεριά, του συστήματος της διπλής υάλωσης


Στη Βιοτεχνία "ΓΑΡΟΥΦΑΛΗΣ ΥΑΛΟΠΙΝΑΚΕΣ" η σφράγιση των ενεργειακών διπλών υαλοπινάκων γίνεται ΜΟΝΟ με ΨΥΧΡΗ θειόκολλα καθώς οι κλιματολογικές συνθήκες της Ελλάδας απαγορεύουν τη χρήση θερμής θειόκολλας, αφού υπάρχει άμεσος και εκτεταμένος ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΑΠΟΚΟΛΛΗΣΗΣ των διπλών υαλοπινάκων και ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ αυτών λόγω υψηλών θερμοκρασιών κατά τους θερινούς μήνες

 

 

Εμείς, μαζί με το τιμολόγιο ή την απόδειξη αγοράς σας παραδίνουμε τα απαραίτητα έγγραφα για την εξασφάλιση της ποιότητας και των αποδόσεων των προϊόντων μας. Τα έγγραφα αυτά είναι τα εξής:

-Έγγραφη Πιστοποίηση CE (Αρ.Πιστ.: 10617R-10.-29231 , ΕΤΟΣ ΠΙΣΤ.: 2010)

-Έγγραφο Μέτρησης των Ενεργειακών Αποδόσεων* των διπλών ενεργειακών υαλοπινάκων που αγοράσατε.


*ΟΙ ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΜΕ ΔΙΑΠΙΣΤΕΥΜΕΝΟ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟ ΤΩΝ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ ΤΩΝ ΥΑΛΟΠΙΝΑΚΩΝ